17 Kasım 2011 Perşembe

Volkswagen Yetkili Servisi

Aslında pek anlamam servisten yetkiden falan, böyle bir yazı yazmam gerekti, karalayacğım artık. Volkswagen yetkili servisi denince akla ilk gelen www.wolkswagen.org sitesidir. Yeni model arabalar, incelemeler, testler, tanıtımların bulunduğu sitede özellikle volkswagen araçlarla ilgili haber ve duyurular bulunuyor.
Sıfır ve garantisi bitmiş araçların servis ve bakımı için yetkili ve özel servisler her yerde mevcut olmasına rağmen, güvenilir bir usta bulmak gerçekten zor iş. Volkswagen fiyatları ile ilgili en güncel bilgileri de bulabileceğiniz site, gün geçtikçe gelişiyor. 
Araba yarışları videolarının da yayınladığı siteyi ben şahsen çok beğeniyorum. Siteye reklam vermek ve ya sponsorluk  yapmak isterseniz yönetici ile iletişime geçerek reklam verebilir, sponsor olabilirsiniz.
Yukarıda, wolkswagen.org sitesinde yayınlanmış videolardan bir tanesi bulunuyor. Siz de siteyi ziyaret ederek videolar izleyebilir, son model arabalar hakkında bilgi alabilir, fiyatları, servisleri öğrenebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder