21 Ağustos 2010 Cumartesi

Sazlıbosna'da Balık Avı

Bugün iş güç yoktu. İftara kadar zaman biraz daha çabuk geçsin diye öylesine çıktık yola... Pek profesyonel olmasakta yanımıza bir kaç olta takımı  falan alalım dedik, ne olur ne olmaz...  Habipler, Arnavutköy derken Eski Edirne Asfaltından köyleri teker teker geçerek Sazlıbosna'ya vardık. İstanbul'da balık avlamak için gerçekten de ideal bir gölü var Sazlıbosna'nın. Uzaktan bakıldığında Terkos Gölü kadar büyükmüş gibi duruyor.
Yolun kenarında kendimize uygun bir yer bulup kurduk tezgahı, oltaları çıkardık, takımları hazırladık Rastgele deyip başladık beklemeye. Bu sıcaklarda öyle güzel serin bir rüzgar vardı ki herhalde bu senenin en hoş Oruç günü bugündü benim için. Bir kaç tane de sazan balığı yakaladık nihayetinde. Dönüşte de aynı yola devam ederek Hadımköy istikametinden otobana girdik. 20 dakika sonra evdeydik.

2 yorum:

  1. bende sık sık giderim sazlıbosnada balık avlamaya. sazlıbosnada ve terkosta sazan, kızılkanat ve turna yeterince mevcut. herkese tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  2. Sezon balık avı kurallarına uyulduğu sürece sorun yok. Ayrıca İstanbulda balık avlamak artık çok zor. balık kalmadıki kardeşim

    YanıtlaSil